Emprova-Mobile | iOS/Android App

 ✔   Tijdregistraties on the go

 ✔   On- en offline incl. geolocatie

 ✔   Inzicht in saldi en planning

 ✔   Digitaal attesten en verlofaanvragen indienen

 ✔   Manager functie voor aanvragen

Gratis demo aanvragen

Of download de brochure >

Emprova-Mobile is de app voor tijdregistraties via uw smartphone en tablet. Hiermee tik je overal in en uit met slechts enkele kliks!

Maar Emprova-Mobile kan meer: beheer o.a. uw verlofdagen, saldi en kalender of dien digitaal attesten in. Dankzij instelbare workflows komen alle aanvragen automatisch bij de juiste personen terecht. De app koppelt zich na een éénmalige registratie automatisch aan uw persoonlijke Emprova-account. Hierdoor beschikt u altijd over de juiste data. Dankzij de toestelgebonden functionaliteit werkt u snel en veilig ‘on the go’. Geen internetconnectie? Geen probleem. Van zodra u weer netwerk of wifi hebt, worden uw offline tijdregistraties gesynchroniseerd. 100% automatisch en extra handig voor onderweg.

Bespaar uw HR-dienst veel tijd en kopzorgen vanaf 95 euro/maand.

 

Tijdregistratie app met geolocatie

Omdat uw medewerkers steeds mobieler worden is een app om hun werkuren te registreren geen overbodige luxe. Daarnaast heeft u ook graag een controle of men wel effectief op de plaats van afspraak is. Geen probleem met onze app die automatisch de geolocatie vastlegt bij elke tikking.

Tijdregistratie met geolocatie GPS Emprova App

Realtime overzicht in GPS Emprova App

Persoonlijk realtime overzicht

Elke medewerker heeft dankzij een persoonlijke login een overzicht van de saldi, kalender en planning. De vragen “Hoeveel congé heb ik nog?” en “Welke shift heb ik volgende week?” zal uw personeelsdienst dus niet meer moeten beantwoorden waardoor er tijd vrij komt voor de belangrijke zaken.

Vraag verlof aan & dien attesten in

Uw medewerkers kunnen via de app snel en makkelijk verlof of vergeten registraties aanvragen. Maar ook attesten indienen behoort tot de mogelijkheden. Via de instelbare workflows worden deze acties vervolgens door de juiste personen goedgekeurd en afgehandeld.

Verlof aanvragen en attesten indienen in GPS Emprova App

Manager functie in GPS Emprova App

Manager functie

Dankzij het organogram van uw onderneming zijn er verschillende profielen met elk andere bevoegdheden. De beschikbare functies in de app passen zich hier automatisch op aan. Een manager kan daardoor aanvragen uit het eigen team goedkeuren, maar kan geen registraties aanpassen. Iets dat de personeelsdienst wel kan. Wie wat kan doen en mag zien bepaalt u zelf en kan steeds aangepast worden.

Benieuwd naar onze referenties? Ontdek ze allemaal op de referentiepagina.

Logo Plopsaland
Logo Febelco
Logo Carglass
Logo Aviko
Logo Dela
Logo Stad Genk

Cloud (SaaS) vs. On-premise

Onze workforce management oplossingen voor tijdregistratie, projectregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole zijn beschikbaar in de cloud én on-premise. U maakt dus zelf de keuze om maandelijks te huren of éénmalig aan te kopen.

Mix & Match

GPS maakt gebruik van een modulair platform. De module tijdregistratie is de basis. Om onze app te kunnen gebruiken dient ook de Self Service gekoppeld te worden. Daarnaast kan u ook projectregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole koppelen.

Wij tonen u graag onze oplossingen. Neem daarom via onderstaande opties contact met ons op.