Emprova-Plan | Personeelsplanning

Met Emprova-Plan ziet u in één oogopslag de geplande personen en afwezigen tijdens een door u gekozen periode. U maakt met de module personeelsplanning zelf templates om gebruiksvriendelijke kalenders naar eigen wens op te bouwen. De ingebouwde bezettingscontrole garandeert u een optimale inzet van uw medewerkers. Dankzij een eenvoudige en logische opbouw is Emprova-Plan inzetbaar in elke sector en kan iedereen het elektronisch plannen snel aanleren.

Ik wil een gratis demo

Of download de brochure >

De voordelen van personeelsplanning software

  1. De software bewaakt de noodzakelijke personeelsbezetting van een dienst of afdeling
  2. De planner kan op een flexibele manier de planning bijsturen ten voordele van de continuïteit van belangrijke bedrijfsprocessen 
  3. Door de integratie met onze tijdregistratie module heeft de planner steeds zicht op de prestatiesaldi en afwezigheden van zijn medewerkers

Eénmalig aankopen of maandelijks huren (SaaS)? 

Dat kiest u zelf want de Emprova software voor planning is beschikbaar in de eigen omgeving en in de Cloud (SaaS). Dit incl.tijdregistratie reeds vanaf 105 euro/maand! Vraag nu uw offerte aan. 

Referenties

Benieuwd naar onze diensten voor o.a. Plopsaland, Febelco, Carglass, Aviko, DELA of Genk? Lees er meer over op onze referentiepagina.