11/04/2018

100% uptime

Meer en meer bedrijven nemen afscheid van hun eigen IT-infrastructuur en kiezen voor Cloud-oplossingen. Dit brengt echter ook risico's met zich mee inzake beschikbaarheid, privacy, storingen,...

Lees meer

01/02/2018

Nieuwkomers van de maand

Ook deze maand zetten we opnieuw twee nieuwe klanten in de picture. De eer is voor autobanden leverancier Deldo en VcE², een adviesbureau voor constructie & engineering.

Lees meer

12/01/2018

Checkin@Work

Geen extra werk met Checkin@Work (Checkinatwork) dankzij de Emprova software voor tijdregistratie.

Lees meer

02/01/2018

Nieuwkomers van de maand

Deze maand gaat onze aandacht uit naar nieuwe klant Mayerline en trouwe klant Bronckaers waarmee we een proefproject opgezet hebben inzake toegangscontrole.

Lees meer

21/12/2017

Terugblik 2017

Namens het volledige GPS team: Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking tijdens het afgelopen jaar. We wensen u een gelukkig en voorspoedig 2018! Samen maken we er vast en zeker een prachtig jaar van. Hoog tijd om ook eens terug te blikken op wat we vorig jaar gepresteerd hebben! We kijken alvast met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. Dankzij nieuwe klanten, nieuwe collega’s en tal van nieuwe functies in ons softwarepakket zijn we er in geslaagd onze ambitieuze doelstellingen te behalen.

Lees meer

10/12/2017

Glijdende uurroosters: eindelijk een wettelijk kader

Sinds de invoering van de Wet Werkbaar Wendbaar Werk kan de onderneming ervoor kiezen om in lijn met nieuwe wettelijke bepalingen een glijdend uurrooster in te voeren. Glijdende uurroosters zijn een flexibiliteitsinstrument voor werknemers waardoor zij enerzijds op autonome wijze hun werk kunnen plannen in functie van de werkbehoeften en anderzijds hun werk beter kunnen combineren met hun privéleven.

Lees meer

03/12/2017

Nieuwkomers van de maand

Deze maand gaat onze aandacht uit naar twee reeds gevorderde projecten uit dezelfde sector. Bekaert Deslee Textiles en Veldeman Group zijn namelijk beide actief in het ontwikkelen van slaapcomfort.

Lees meer