05/02/2019

Track & Trace registraties in Emprova

Deel dit bericht met een vriend(in)

Sinds enkele jaren kunnen mobiele medewerkers hun werktijden reeds registreren via Emprova-Mobile, de app voor mobiele tijdregistratie. Deze oplossing werkt perfect voor de meeste bedrijven. Vooral daar waar mobiele medewerkers slechts op enkele locaties per dag moeten zijn. Daarnaast is Emprova-Mobile ook een zeer voordelige manier van mobiele tijdregistratie omdat de meeste medewerkers toch reeds over een smartphone beschikken.

Echter voor bepaalde medewerkers zoals bouwvakkers of koeriers werkt deze manier van tijdregistratie niet. Ze beschikken niet over een smartphone, er worden te veel locaties bezocht op korte tijd, de planning wil te allen tijde weten waar het voertuig is,…  In deze situaties is er nood aan een extra manier om werktijden te registreren, namelijk een Track & Trace systeem.

Tot voor kort had GPS Time & Security hier geen oplossing voor in huis, maar daar komt nu verandering. Nee, we hebben geen Track & Trace systeem ontwikkeld, dat is namelijk niet onze core business. Wel doen we beroep op de kennis, ervaring en technologie van GeoDynamics. Met ruim 30.000 voertuigen bij 3.000 klanten zijn ze dé referentie op vlak van Track & Trace systemen.

Hoe werkt het?

De rij-, rust- en werktijden worden door middel van hardware in het voertuig geregistreerd en opgeslagen in IntelliTracer. Dankzij de bidirectionele integratie wordt deze data vervolgens geïmporteerd in Emprova voor verdere verwerking. Het grote voordeel hiervan is het centrale beheer van de volledige loonadministratie van uw onderneming. Bijkomend kan er ook data zoals personeelsgegevens uit Emprova met één klik worden geïmporteerd naar IntelliTracer. Kortom, de integratie bespaart u dus tijd, geld en hoop kopzorgen.

Wilt u graag meer weten over de integratie met GeoDynamics? Of wilt u Track & Trace registraties verwerken in Emprova? Neem dan contact op met uw vertrouwde GPS contactpersoon of stuur ons een mailtje welcome@gps-time.be