Emprova-Video | Camerabewaking

 ✔   IP-camerabewaking

 ✔   Hoge beeldkwaliteit met sterke zoommogelijkheden

 ✔   Integratie met toegangscontrole

 ✔   Aangesloten op het bestaande bedrijfsnetwerk

 ✔   Veilig online de bewakingsbeelden bekijken

Gratis demo aanvragen

Of download de brochure >

Diefstal en vandalisme kunnen uw bedrijf veel geld kosten, daarom zijn oplettende ogen nodig. IP-camerabewaking is een belangrijk aspect in de beveiliging van een gebouw of onderneming. Een camera-installatie is een zeer efficiënt afschrikkingsmiddel voor ongewenste bezoekers, maar laat ook toe grote oppervlakten op een discrete wijze te observeren. Zowel dag en nacht; in de kantoren, productiehallen en magazijnen; als ook op de parkings.

GPS levert u een eigentijds en gebruiksvriendelijk bewakingssysteem: met afstandscontrole, hoge beeldkwaliteit en eenvoudige analyse van de opnames. Spitstechnologie in dienst van uw veiligheid.

Houd alles goed in het oog

Een juiste camerakeuze vormt de basis van een goed functionerend camerabewakingssysteem. Ons productgamma streeft continu naar maximale beeldkwaliteit voor een optimale identificatie.

Camerabeveiliging GPS Time & Security

Camerabewaking GPS Time & Security

Eenvoudige integratie

Een opnameserver kan gemakkelijk en snel in uw bestaande infrastructuur opgenomen worden. Via uw computer en smartphone kan u gemakkelijk en snel de livestream of gemaakte opnames bekijken en exporteren.

Benieuwd naar onze referenties? Ontdek ze allemaal op de referentiepagina.

Logo Plopsaland
Logo Febelco
Logo Carglass
Logo Aviko
Logo Dela
Logo Stad Genk

Wij tonen u graag onze oplossingen. Neem daarom via onderstaande opties contact met ons op.